رای به سایت :
10
محبوب
مرکز مقاومت وزارت جهاد کشاورزی
سازمان بسیج ادارات تهران بزرگ
یکشنبه 29 ارديبهشت 1398 -
حضور فرمانده و مسئول تربیت و آموزش مرکز در سومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در نمایشگاه بین المللی
حضور فرمانده و مسئول تربیت و آموزش مرکز در سومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در نمایشگاه بین المللی

حضور فرمانده و مسئول تربیت و آموزش مرکز در سومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در نمایشگاه بین المللی
calendar
تاریخ : 1397/07/15 - 15:41
0
محبوب  
رای به خبر :

به گزارش قسم از مرکز مقاومت وزارت جهاد کشاورزی  سازمان بسیج ادارات تهران بزرگ،

سومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی تهران باحضور معاون وزیر ورییس سازمان شیلات کشور، مهندس فراهانی فرمانده مرکز، حجت الاسلام سیدمهدی هاشمی مسئول تربیت و آموزش مرکز، معاون اموراقتصادی و برنامه ریزی استاندارتهران، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران وجمعی ازمدیران و کارشناسان درمحل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: با وجود اینکه استان تهران غیرساحلی است اما با همین منابع محدود آبی توانسته‌ایم ۶۲۰۰ تن ماهیان گرمابی و سردآبی، ۳۲ میلیون قطعه ماهیان زینتی و۳۰ میلیون بچه ماهی تولید کنیم.

وی با بیان اینکه استان تهران رتبه دوم در پرورش ماهیان زینتی کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: بیش از ۸هزارنفر در بخش ماهیان زینتی و خوراکی مشغول کارند و بنای توسعه ما در استان تهران عمودی است.

*افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور به ۱۴کیلوگرم در برنامه ششم توسعه

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: مصرف سرانه آبزیان قبل از پیروزی انقلاب یک کیلوگرم در سال بود که این رقم امروز به ۱۱.۲ کیلوگرم رسیده هر چند هنوز نصف متوسط جهانی است.

حسن صالحی گفت: درسال ۵۷ تولید آبزیان درکشور ۳۲ هزار تن و جمعیت کشور نیز در حدود ۳۲ میلیون نفر بود و متوسط سرانه مصرف آبزیان در کشور به حدود یک کیلوگرم می‌رسید اما این رقم درسال ۹۶به همت تولیدکنندگان کشور به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسیده که ۱۳۷ هزار تن آن نیز به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار صادر شده و مصرف سرانه آبزیان به ۱۱.۲ کیلوگرم رسیده است.

وی افزود: مصرف سرانه آبزیان در کشورهای توسعه‌یافته ۳۲ تا ۳۵ کیلوگرم و متوسط مصرف جهانی این محصول ۲۱ کیلوگرم است که هنوز سرانه مصرف ما در کشور یک سوم جهان است.

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: استان تهران به عنوان الگوی مصرف سایر استان هاست و انتظار می‌رود میزان عرضه مستقیم آبزیان افزایش یابد که این امر با حذف دلالان می‌تواند سرانه مصرف را به میزان قابل توجهی افزایش ‌دهد.

در پایان این جشنواره، ۵ نفر از شرکت کنندگان در مسابقه طبخ غذا با ماهی مورد تقدیر قرار گرفتند.


انتهای پیام /
کدخبرنگار: 10471







مطالب مرتبط